رئیس گروه واحد بهداشت تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه بویراحمد، گفت: مرحله اول بررسی الگوی مصرف مواد غذایی سالم و وضعیت تغذیه ای خانوار و فرد همزمان با سراسر کشور، دی ماه سال جاری در استان اجرا می شود.
رئیس گروه واحد بهداشت تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه بویراحمد، گفت: مرحله اول بررسی الگوی مصرف مواد غذایی سالم و وضعیت تغذیه ای خانوار و فرد همزمان با سراسر کشور، دی ماه سال جاری در استان اجرا می شود.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، فرشته بوستانی افزود: با اجرای این طرح بررسی، ابعاد مختلف وضعیت تغذیه ای جامعه در بعد خانوار در مناطق روستایی و شهری استان، مشخص خواهد شد.
وی ابراز داشت: در مرحله اجرا؛ کارشناسان تغذیه آموزش دیده که دارای کارت شناسایی و ابلاغ از شهرستان ها هستند، با مراجع و حضور در منازلی که به صورت تصادفی تعیین شده اند، کار پرسش گری را انجام می دهند.
بوستانی اذعان داشت: اطلاعات این طرح در جهت برنامه ریزی های کلان به منظور بهبود وضعیت فعلی تغذیه مثمر ثمر خواهد بود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: امید است با همکاری تیم های پرسش گری و خانوارهای شهری و روستایی به نحو شایسته ای این طرح در استان ما اجرا شود.
به گزارش وب دا؛ این گارگاه آموزشی به صورت وب کنفرانس با حضور رئیس گروه بهداشت تغذیه معاونت بهداشتی و سایر کارشناسان این واحد در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.5





